Waarom Buitenkamp?

  • Sinds 1900
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Goed onderhouden pompen
  • Beste oplossingen in de EU
  • Snel ter plekke

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Afdrukken

Specialist in Centrifugaalpompen, dieselpompen, waterpompen, aggregaten en op maat gemaakte oplossingen!

Wie denkt aan waterpompen denkt aan Buitenkamp BV. En dat is logisch, want een bedrijf dat al sinds 1900 waterpompen verhuurt doet iets goed. 

De Europese markt op dit gebied wordt gedomineerd door Nederlandse bedrijven. Buitenkamp hoort bij de verhuur van dieselpompen te huur en elektrische pompen tot de top 3. Met de besturing lopen wij voorop. We lossen de problemen van onze klanten op. Allereerst met een snelle en doeltreffende calculatie. Dankzij onze ervaring berekenen we razendsnel welke pomp het beste past bij uw specifieke situatie. 

Daarna zorgen we dat we snel ter plekke zijn en het werk keurig uitvoeren. We scheppen er een groot plezier in om, ook al is het tijdelijk, een keurige pompinstallatie neer te zetten. Tenslotte staat onze naam er op!

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we vaak een oplossing aandragen waar onze collega’s nog niet aan gedacht hebben. En daar plukken onze klanten de vruchten van.

Leukere mensen, betere pompen, meer ervaring. Wat heeft u nog meer nodig om bij uw volgende klus met ons team te bellen? Laat het ons weten want wij komen graag bij u langs.

Pompenverhuur Riolering

Pompenverhuur Riolering

Van eenvoudige projecten tot aan riool-omleggingen door steden. Buitenkamp Pompen heeft het materiaal en de ervaring in huis.

...